Huidverjonging

M22 Fractional Laser 

 

 

 

Gepatenteerde CoolScan technologie 

Doordat de ResurFX beschikt over gepatenteerde CoolScan techniek en een razendsnelle scanner, biedt deze laser een full-face behandeling in nog geen 20 minuten. De CoolScan techniek zorgt ervoor dat de puntjes nooit direct naast elkaar worden geschoten zodat er geen heat-stacking kan ontstaan. Doordat de energie zo hoog is kan de laserstraal diep in de dermis doordringen om daar zijn werk te doen. Door collageen in de diepere huidlagen krijg je waanzinnige resultaten in slechts 1 tot 3 behandelingen. 

Het ResurFX handstuk beschikt over contactkoeling voor maximaal behandelcomfort voor de patiënt en verbruikt totaal geen disposables.

Huidveroudering is onvermijdbaar en hoort bij het leven. Wel wilt u het liefst mooi ouder worden en de huidkwaliteit optimaal houden. Dat geldt zeker als uw huid u ouder doet lijken dan u zich voelt. Bij Tache de beauté Kortrijk kan men met de fractionele laser de verschijnselen van huidveroudering zoals bijvoorbeeld rimpels en verslapping van de huid, op een effectieve manier behandelen. De huid wordt na de behandelingen namelijk zelf aan het werk gezet en zal niet alleen sterker, maar ook gezonder worden. 

Methodes als microdermabrasie en peelings hebben ook een gladmakend en egaliserend effect, maar doen dit op een oppervlakkiger niveau. Voor het verwijderen van huidoneffenheden adviseren wij de laserbehandeling te combineren met lichtflitstherapie. 

Er zijn gemiddeld 3 tot 5 laserbehandelingen nodig. Elke behandeling geeft verbetering. U bepaalt uiteindelijk zelf het aantal behandelingen naar gelang het door u gewenste resultaat. 
Tussen de behandelingen zit een periode van 4 of 5 weken.

 

PRIJZEN (gelden telkens per behandeling) 

Enkele rimpels                                     €125            

Voorhoofd                                            €175           

Ooggebied                                            €175 

Mondgebied                                         €175           

Wangen                                                €200           

Hals                                                      €200

Hele gezicht                                         €325            

Hele gezicht en hals                            €400          

Mondgebied en wangen                      €250

Décolleté                                              €250