GELAATSVERZORGING mila d'opiz

Mila d’Opiz 

Tache de beauté kiest ervoor om te werken met het  toekomst gerichte cosmeticahuis Mila d’Opiz. Het is de perfecte harmonie van natuur, wetenschap en Zwitserse kwaliteit en biedt een compleet verzorgingsprogramma voor elk huidtype of huidprobleem zowel voor haar als voor hem. 

Mila d’opiz beschikt over eigen laboratoria en fabricageafdelingen. Ze voldoen aan de nieuwste cosmetica richtlijnen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van dermatologie, levensstijl en grondstoffen. De producten zijn uiteraard dierenproefvrij en hypoallergeen. Uniek aan Mila d´Opiz is dat zij gebruik maken van intelligente transportsystemen (nanosomen) om de actieve werkstoffen naar de diepere huidlagen te vervoeren. 

Mila d'Opiz staat garant voor kwaliteit en is één van de zeer weinige ISO 9001 gecertificeerde producenten. Het doel van de onderneming is het beleveren van de wereldmarkt met cosmeticaproducten van een superieure kwaliteit. 

Aan de hand van de resultaten van uw persoonlijke huidanalyse kan een behandeling voorgesteld worden op maat van uw huid. 

Een dagelijkse huidverzorging vormt de basis voor de bestrijding van ouderdomsverschijnselen. Het is aan te raden om na de salonbehandeling de bijbehorende huisverzorgingsproducten verder te gebruiken als ondersteuning. Dit om een optimaal effect te verkrijgen.